R&R

Hej hallå! Rickard och Ricki här, vi har valt att spendera några veckors vandring på gotland, och kanske röra oss neråt mot Skåne. Lite funderingar samt aktiviteter under vägen kommer upp här då och då. Och vi tackar Hålland för att vi fick använda denna idén som projekt.

Vi tog tåget från Undersåker till Nynäshamn, och spenderade en natt i Nynäs, sen hoppade vi på båten på morgonen. Anlände i Visby och såg oss omkring där ett tag, sen gick vi i riktning mot tofta, lade oss vid havet och sov under bar himmel, underbart!

Nästa stopp blir Fårö, vädret är somrigt, och nu vill vi iväg! Ha det bra, Peace 🙂

 

I Visby igen, sovit vid havet i två dagar en liten bit söderut utanför staden, för att vila oss litegrann. Vädret är sjukt varmt! Men nu lämnar vi Gotland om några timmar, och Smålands-landskapet skall utforskas ett tag :)! Ha det bra, Peace.

3 svar på “R&R”

 1. Tack för en första rapport! Det låter som att resan har påbörjats på ett bra sätt. Olle och jag har packat färdigt nu så snart väntar den norska kulturen!

  Ser fram emot nästa brev!

  Ha det bra grabbar! Hälsningar Olle och Nina

  1. :D! Det har den, såg lite bilder från Norge, det såg riktigt härligt ut!

   Vi har nyss varit några dagar på Fårö, och har nu lyckats ta oss tillbaka till visby, nu vandrar vi söderut, mot en solnedgång utan dess like!

   Ha det bäst, så ses vi snart 🙂 Peace!

Kommentera