FOFLED 1112

Lägg in lite om dig själv här. Gärna en bild (se ovanför här för att infoga)  /Olle)

0 svar på “FOFLED 1112”

 1. Hej på er!

  Niclas heter jag och ska få den stora äran att gå FoF2 tillsammans med er. Jag är 26 år och kommer ursprungligen från den lilla byn Sundborn utanför Falun i Dalarna. Jag är utbildad gymnasielärare i Idrott och historia. Utbildade mig på Högskolan Dalarna i Falun. Flyttade efter examen till Östersund för att få komma närmare fjällvärlden. Efter 2,5 år i Östersund med jobb på olika skolor riktade jag blicken västerut, ännu närmare fjällvärlden. Ville prova något nytt och hamnade på Storulvåns Fjällstation, där jag nu jobbar.

  Natur och friluftsliv ligger mig varmt om hjärtat och att få medverka till att fler människor får uppleva vår svenska natur under säkra och hållbara former är något jag gärna vill jobba vidare med i framtiden. Därför har jag sökt till Hållands Folkhögskola.

  Ska bli kul att få träffa er alla och uppleva trevliga och lärorika stunder tillsammans med er!

  mvh

  Niclas

 2. Hejhej!

  Jag heter Maria och ska gå FoFled med er i vinter! De flesta som känner mig kallar mig Maja, och det är helt ok om ni också gör det. Jag är 26 år och flyttade upp till Åre för två år sedan för att gå FoF 1. Efter ett fantastiskt år på Hållands så fick jag jobb för STF Storulvån och har jobbat här i reception och bokningen sedan dess. Nu i höst är mitt mål att få till det med både jobb och FoFled och det tror jag kommer att bli superkul och utmanande.

  Innan jag började mitt Jämtlandsliv hade jag en helt annan typ av livsstil i Sthlm där jag vuxit upp. Efter gymnasiet läste jag till Personalvetare och har även arbetat en del med administration, löner etc. Jag har dock alltid gillat att röra på mig och vara ute och det är det som gör att jag trivs så bra här uppe. När jag är ledig håller jag på med klättring, skidåkning, löpning, ridning etc etc etc. Det mesta är kul och särskilt om man gör det med andra!

  Jag kommer inte att bo på skolan i höst utan i en lägenhet i Björnänge som jag och Niclas ska samsas om. Dit är ni alltid välkomna på hembakat och skitsnack!

  Ses i höst!

  /Maja

 3. Hej alla!

  Passar på och slänger in en kort info om mig själv. Jag skriver något lite längre senare, eller så får vi ta en utförligare presentation när vi alla ses!

  Mitt namn är Linus Hildingsson, jag är 25 år gammal från Hudiksvall längs hälsinglands kust.
  Jag gick FoF förra läsåret tillsammans med Gustav.

  Just nu jobbar jag för STF på Helags Fjällstation och blir här tills vi stänger stationen den 25e.

  Hoppas ni har det bra där ni är och väl mött i Oktober.
  / Linus

  1. Hej alla klasskamrater!

   Skidor, kajak och bara lufsa runt i naturen är det jag gillar allra mest inom friluftsliv, okej att gå upp på någon topp är inte så dåligt det heller, och så segla förstås, och…

   Jag heter Gustav Bringby och är 38 år gammal. Uppväxt och bott större delen av mitt liv utanför och i Stockholm. Totalt oteknisk men har på något sätt lyckats jobba som ingenjör ett tag. Men det var många år sedan nu och under de åren som gått sen dess har jag mest jobbat med handikappade.

   Förra året gick jag FoF med bl.a. Linus. Helt ny upplevelse för mig att man kunde plugga något som är kul och intressant. Nu i sommar jobbar jag på STF Grövelsjöns fjällstation i norra Dalarna. Jag åker upp till Hålland den 26e september och kommer bo i källaren i Familjen på skolan.

   Ha det gott!
   /Gustav

Kommentera